dissabte, 30 de novembre del 2013

Seminari a l'Escola de Cuina Hofmann

Ja fa temps que ho diem, i és que a Cellers Avgvstvs Forvm, ens sentim en moltes ocasions uns afortunats. Primer, per fer allò que més ens agrada, i segon (entre moltes altres coses), per estar envoltats dels millors xefs i professionals de la gastronomia que dia rere dia, ens mostren noves creacions fruit d'una passió compartida.


Per això, per a nosaltres és un plaer i un privilegi poder compartir passió i coneixements amb els joves estudiants que en breu es convertiran en xefs i reputats cuiners. L'Escola Hofmann de Barcelona, és un niu de professionals amb el qual tenim l'honor de poder col·laborar-hi duent a terme uns seminaris sobre els vins Avgvstvs i els vinagres Forvm.

Així doncs, durant dues jornades (dies 20 i 27 de novembre) a la seu que l'Escola Hofmann té al barri del Born de Barcelona, l'Albert Roca (Dtor. Comercial del Celler) dedicà una master class pels alumnes de darrer curs, tot just abans que saltin a les millors cuines del món per acabar la seva formació



Després de fer un petit repàs per la història del Celler, els alumnes van poder fer un tast dels vins Avgvstvs Trajanvs i l'Avgvstvs Chardonnay, per tal de poder entendre millor i descobrir els orígens dels quals neixen els vinagres Forvm

Posteriorment es va donar pas a la cata vertical dels diferents vinagres Forvm elaborats pel Celler, deixant pel final, el tast de dues reduccions utilitzades en infinitat d'aplicacions com reposteria.  Així, els alumnes van poder descubrir de primera mà la gran quantitat d'aplicacions gastronòmiques que podem fer amb unes gotes de Forvm. 

I proba d´això, son els “tastos” que el cuiner Jordi Guillem del Restaurant Lo Mam, es va brindar a presentar el dia de la jornada, gràcies al qual vam poder degustar 6 delicioses aplicacions amb vinagres Forvm:

- Ceviche de seitons marinats amb aigua de mar i fonoll amb perles de vinagre Forvm Chardonnay.
- Carpaccio de cèrvol fumat al pi amb confitura de pebrot escalivat i vinagre Forvm Merlot amb la seva vinagreta.
- Gominola de Forvm Cabernet Sauvignon.
- Ametllat de roses amb crema de Flavius i pètals de rosa
- Pomada de crema de vinagre Flavivs
- Pomada de confitura de pebrot i vinagre Forvm Merlot.







Una vegada més, volem agrair a l'Escola Hofmann el seu tracte exquisit i al Jordi Guillem la seva deliciosa col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada